Jaargang 2008

JAARGANG 2009
23e editie maandag 19 oktober
Entree EURO 15,-

 
BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR
DEELNEMENDE BANDS !! KLIK HIER !!
 

SCHEMA Grote Kerk
19.40  Maaike
20.00  Zooi

20.20  Never Enough
20.40  Hou Vast
21.00  Nobo's Blues Band
21.20  JennBBlues
21.40  Flying Paul
22.00  Nico Groen & Wilco. Power Trio
22.20  Thozes
22.40  Birth Of Joy
23.00  Fingers On Fire
23.20  Velvet Monk
23.40  Lickety Split
24.01  Gijs v Schoonhoven/Frank t Riet

Café de Beijaard after party session
Met medewerking van:
Vintage
Dark Roasted Skin
Hans Brood
Kevin Stunnenberg
Tremolo Theun
 

Artikelen:
VOORTBESTAAN VAN NOBOSJAMSESSION LIJKT GEWAARBORGD

Actiegroep tegen bont bezorgt organisator slapeloze nachten

ORGANISATOR STUURT ZANGER VOOR HET ZINGEN DE KERK UIT

JONGSTE BAND VAN OVERIJSSEL TOEGEVOEGD AAN OVERVOL PROGRAMMA

NOBOSJAMSESSION LEGT MONDKAPJES BIJ ENTREE

SESSION VOEGT ZEVEN ACTS TOE AAN PROGRAMMA

Niets is Gijs van Schoonhoven en Frank ter Riet te bont.

Publiciteitsstunt of welgemeend?

 

 


 

Nobo's Blues Band
Een bio is om lekker te maken, de programmeur en het publiek, maar het zegt zo weinig over een band. De Nobo's zijn waarschijnlijk de enige band die geen geschreven en opgesmukte bio nodig zijn, ze zijn er gewoon ! En dat al meer dan 25 jaar ! Een levende bio als het ware, een band die je gewoon mee moet maken om te proeven hoe NO-nonsens smaakt. Waar veel bands verzanden in setlijsten, uitdenken van te spelen repertoire, soundchecks en evenwicht in de band, plukken deze jongens gewoon aan de snaren. Nonsens is ver te zoeken, geen eindeloos geouwehoer, geen zenuwen, geen opsmuk en geen standaard blues. Ze zijn gewoon anders, spelen uit een schijnbaar onuitputtelijk repertoire maar altijd vanuit het nog steeds hevig aanwezig zijnde BOrrellende gevoel dat men blues noemt. Een uitgebreide bio met verwijzingen naar allerlei grootheden
 
(namen welke er volgens "kenners" toe doen), in wiens geursporen ze hebben mogen volgen of voor hebben mogen gaan zul je hier niet aantreffen. NO-nonsens ! Spelen met of zonder gloeiende buizen, versterkt of lekker akoestisch het maakt niet uit. Als de Nobo's trein eenmaal rolt dan zijn er geen haltes en is er zelfs geen eindstation. Als passagier kun je slechts meedenderen en je verwonderen over het aan je voorbij glijdende bluesdoordrongen muzikale landschap. De rit van je leven!

Acroniem en de definities:
NoBo  : No Boundaries
NOBO : Non-Objecting Beneficial Owner
Nobo   : North Bounder (a hiker heading north on the Appalachian Trail)
NOBO : Nationale Overkoepelende Bond van Oranjeverenigingen

Terug naar schema
 

 

  Thozes.
.... is een band. Al 5 jaar zelfs, en in die tijd is er veel veranderd. In den beginne was het singer/songwriter Thomas Meeuwis, bijgenaamd Thozes, die de band zag als perfect vehikel voor het uitvoeren van zijn door The Beatles, Big Star en The Who geïnspireerde liedjes. Toen bassist Erik Rademakers en gitarist Ralf Böggering zich halverwege 2008 bij de band voegden, begonnen er gaandeweg dingen te veranderen: De herkenbare teksten en fijne melodieën zijn gebleven, maar Thozes verovert nu naast alle harten ook nog eens de dansvloer, met sexy gitaarriffs, pompende bassen, knallende

drums en dikke synths. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het eerste full album.

Thomas Meeuwis: Zang, Gitaar
Tim Beudel: Drums, Zang
Wout Sluiter: Toetsen
Ralf Böggering: Gitaar
Erik Rademakers: Bas

www.thozes.com
www.myspace.com/thozes
http://thozes.hyves.nl

Terug naar schema
 

Velvet Monk. Begonnen als een 4 mans powerhouse, in 2006 speelde de band vanaf dag één regelmatig op diverse pop podia, in cafe's en in het theater. Finaleplaatsen, overwinningen, het is Velvet Monk niet onbekend. Na in 2009 de vaste lineup te hebben gevonden, groeide de band tot een solide 5 mans formatie.
Geleid door oneindige passie en een flinke dosis attitude boekt de band succes na succes. Persberichten noemen Velvet Monk een band met een toekomst. Een band waar ze nog meer van hopen te horen. 3FM nodigde de band uit om te komen spelen in de studio en de reacties waren lovend. Het Summersquare Festival zette de band inmiddels 2 jaar achter elkaar op de line-up, hetgeen een prestatie op zich is. Met een EP in opwachting met daarop de meest geliefde nummers is Velvet Monk nog lang niet uigezongen!
 
 

Terug naar schema
 

  The Casings is een vierkoppige band bestaande uit Bram Schabbink (gitaar), Kai Mulder (drum), Rinkie Bartels (bas) en Stef Veldhuis (zang+toetsen). De band bestaat sinds 24-11-2008, maar de drummer, gitarist en toetsenist hebben al een verleden in een andere band.
De band is gespecialiseerd in eigen nummers in het genre “Energieke Indie Rock”, maar speelt ook covers van de oude stempel (The Doors, The Beatles, Rolling Stones etc. etc.).
De leden van The Casings komen uit Weerselo en Tilligte, en hebben in de omgeving al veel optredens gehad.
Maar het winnen van de voorronde van De Kunstbende Overijssel bracht de carrière van de band in een stroomversnelling. De optredens stroomden binnen, met als hoogtepunt een live optreden bij Giel Beelen 3fm, gevolgd door een optreden op het Bevrijdingsfestival in Zwolle.
Na deze geweldige optredens was er natuurlijk uiteindelijk de finale van de Kunstbende in de Melkweg te Amsterdam. Hier werden The Casings 2de in de catergorie Muziek. Waarna The Casings op hebben getreden op Aruba!!

Terug naar schema
 

  JennBBlues Onder aanvoering van Jennifer Bomert worden alle clichés over een bluesband overboord gegooid. De jonge zangeres klinkt als de ultieme kruising tussen Koko Taylor, Janis Joplin en Sass Jordan. Blues is niet alleen voor de oude garde, dankzij deze band kan iedereen er van genieten. We nemen een aantal bluesmuzikanten, we gooien er een jonge ziel bij en je krijgt een geweldig, vernieuwende bluesband.
Deze bluesband uit Twente is geformeerd rondom zangeres Jennifer, bekend om haar rauwe, luide stem waar je kippevel van krijgt en die in je geheugen gegrift blijft staan.
Ze staat al vermeld in het lijstje van beste blueszangeressen. Zo’n stem vergeet je niet!
De band wordt versterkt door een geweldig gitaarduo. Gitarist Rob Wielens, ook wel bekend van The Marshalls, zorgt voor de stevige bluesrock, terwijl gitarist Egbert Knol weer de gevoelige bluessnaar laat horen. Bassist Erik Leuverink en drummer Gerald van Laarhoven zorgen voor de strakke basis binnen de band. Vijf mensen die los van elkaar hun sporen al hebben achtergelaten in de scene van de blues en de rock. En dan mogen de leeftijden misschien ver uiteenlopen, ze hebben allemaal dezelfde passie, de blues!

Ze staan bekend om hun opzwepende live-optredens en de ongekende muzikale talenten. De verwachtingen zijn daarom ook altijd zeer groot, maar daar weten ze elke keer weer aan te voldoen. “Er is niks mooiers dan op podium staan en een goed optreden weg te geven”

Beinvloed door bands als de Red Devils, Led Zeppelin en The Hoax of artiesten als Janis Joplin, Stevie Ray Vaughan en Freddie King. Oude bluesnummers geven ze een eigen draai, waardoor ze alle leeftijden over de drempel trekken naar de wereld van de blues.

Combineer nou dit alles en je krijgt de full power bluesrock van JennBBlues!
 

Terug naar schema
 

The New J Frank Parnell Experience
Eind 2007 besloten de gebroeders Parnell, Frank, Frank, Frank en Frank om een band te beginnen. Ze ontmoetten elkaar na lange tijd in Frank’s kelder in het centrum, sommigen van hen hadden elkaar zelfs nog nooit eerder ontmoet. Ze kwamen bij elkaar, schudden elkaar de hand en begonnen te jammen. Al vanaf hun eerste repetitie werd het duidelijk dat
 
met de samenvoeging van hun afzonderlijke talenten een geheel nieuw geluid werd gecreëerd. Een sound die door broeder Frank tot ‘not easy listening’ werd gedoopt en meteen nadat broeder Frank besloot om met zijn gouden orgel toe te treden zagen ze dat het goed was.
Na acht repetities vonden dat het wel tijd werd voor een optreden. Op donderdag 20 december 2007, 20.15uur, betrad The New J. Frank Parnell Experience het podium voor een verwachtingsvol publiek. "..We are a fresh new band from Roswell, New Mexico....!” kondigde Frank aan en ze doken meteen in een gedreven versie van hun als eerste geschreven nummer: ‘Yeah’! De vijfendertig minuten durende set pakte het verraste publiek volledig in. Frank schreeuwde en lachte en zijn broeders denderden als een trein. De songs waren nieuw en fris en nadat ze hun laatste nummer, ‘Lobotomy’, volledig naar de kloten hadden geholpen, het was een heel vers nummer op dat moment, schreeuwde Frank vanachter zijn drumkit dat het wel tijd werd voor een jam. En met een verbazingwekkend voorbeeld van hun eigen sound beëindigden ze hun eerste optreden met een typische Parnell-jam. Tot de volgende keer, J.Frank Parnell.
 

Terug naar schema
 

  Zooi
Een korte beschrijving...
Zooi is fris, vernieuwend en heeft een unieke sound. Pittige rock ondersteund door Nederlandstalige zang. Zooi is nergens mee te vergelijken, maar om een richting aan te duiden, zijn bands als Blof, De Dijk, Jovink en ook de oude Engelse underground rock een richting waarin gezocht mag worden. Zooi staat garant voor een sterk live optreden, waardoor menigeen al door verast is!
 
 

Terug naar schema
 

Flying Paul

Instrumentale pop-rock uit het Oosten; Flying Paul uit Hengelo is aan het uitbreken!

Hij luisterde naar de grootheden uit de instrumentale rock-geschiedenis, en nu is de tijd aangebroken dat hij zelf ook eens zijn ideeen uitvoert. Naam? Flying Paul; muziek? Instrumentale pop-rock. Hij komt uit Hengelo en werkt samen met muzikanten uit Dordrecht en Hengelo.
Hij is begonnen met eigen werk te schrijven in 2008, en staat op podium vanaf 2009.
Naast het spelen in bands, zoals ‘Wow-factor’, luisterde hij sinds zijn pubertijd al naar grootheden als Joe Satriani, Steve Vai en Michael Schenker. Na jaren lang(en nog steeds) gitaar-begeleidingen te bedenken en te spelen op podium was nu de tijd gekomen dat hij al zijn ideeen over gitaar-melodieen uitwerkte tot een eigen
 

project: Flying Paul. De melodieen worden gevormd door gebeurtenissen en gedachten uit een mans leven, en willen je meevoeren in een wereld geleid door zijn Flying v-gitaar.
Op plaat bevat de muziek precies wat het nodig heeft, zodat je thuis heerlijk op de bank of achter de computer kan wegdromen, maar op de buhne brengen ze een fantastische live-sfeer door middel van een powertrio, bestaande uit gitaar, bas en drum. Dit maakt het mogelijk om de interactie met publiek op te voeren naar een ongekend niveau! Een live-act die je dus moet meemaken!

Terug naar schema
 

    Never Enough
Reünie “NEVER ENOUGH”
Na het uiteen vallen van de band “Staccato” in 1996 besloten 3 leden van deze band dat ze nog niet genoeg hadden; Rianne te Winkel (vocals), Marcel den Riet (keyboards) en Willem Lammerink (drums) begonnen aangevuld met Edwin Hasperhoven (guitar) en Eric Wilms (bass) de band “Never Enough”. Nadat Eric Wilms naar het buitenland verhuisde werd zijn plaats ingenomen door Marc van der Kley.

Het repertoire van de band bestond uit een mix van Funk, Jazz en Rock doorspekt met Soul invloeden, met een reikwijdte van Mother’s Finest, Chaka Kahn, Prince, Gino Vanelli, Jill Scott, ,Toto, Van Halen tot Luther Vandross.
Helaas werd het in 2002 steeds moeilijker om optredens te regelen en viel de band uiteen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en een reünie kon dus ook niet uitblijven. Nobo’s Blues Session is een mooie gelegenheid om de versterkers op vol te zetten en vol passie de nummers die door de tijd heen zo kenmerkend voor de band zijn geweest weer ten gehore te brengen.

Terug naar schema
 

Sidewalk Sally
Powertrio dat rock & roll covers van de jaren 60 tot 80-90 speelt. De 3 bandleden werken al vele jaren in de muziek, kunnen bogen op vele jaren podiumervaring, speelden in talloze bands en dat hoor je terug. Superstrakke rockformatie! Bas/backingvocals: Arco Bommer, drums: Nico Groen en gitaar/zang: Wilco van Beek
 
     

Terug naar schema
 

  Birth Of Joy
In 2009 zal de driemansformatie Birth of Joy het publiek versteld doen staan. Het poprocktrio is geformeerd rondom de charismatische zanger/gitarist Kevin Stunnenberg (Enschede).

De minimale bezetting met verder drums en (scheurend) Combo-orgel zorgt voor een superstrakke en melodieuze rock die zwaar leunt op de Detroit-sound van MC5 en de toegankelijke pop van The Doors.
 

Drummer Bob Hogenelst (Zieuwent) is een maniakale powerdrummer uit de Keith Moon-school. terwijl GertJan (Leiden) zijn orgeltje opzweept tot een orgasme en Kevin zijn snaren en stembanden teistert alsof zijn leven er van af hangt.....................

Terug naar schema
 

  Tremolo Theun Het is het meest handige instrument dat je je kunt wensen. Hij kost niets en laat je bovendien nooit in de steek. Geen piepjes, kraakjes of ontstemmende of brekende snaren. Maar ook nooit meer die vervelende buren die zich beklagen dat de muzikale vorderingen niet naar wens verlopen. En voorál erg praktisch: je hebt ‘m overal en altijd bij de hand. Tremolo Theun verdedigt volgende maand onze nationale eer tijdens de wereldkampioenschappen luchtgitaarspelen. Sommigen vinden het allemaal maar gebakken lucht. Dat het inhoudelijk niets voorstel. Maar er staat wel degelijk heel wat op het spel: Eeuwige Roem.
Tremolo Theun – vernoemd naar de tremolo, het ‘pookje’ aan de gitaar om die typische vibrato te creëren - werd onlangs in een bomvol Paradiso nationaal kampioen. Waarmee hij op herhaling ging want hij mocht zich in 2005 ook al eens Neerlands beste virtuele snarenplukker noemen. De flamboyante tukker werd door de vakjury vooral geroemd om zijn vingervlugheid en loepzuivere akkoordensetting.

Theun beroert ook regelmatig een tastbare gitaar, maar zijn grote liefde blijft toch de fictieve uitvoering. ,,Het is weliswaar handig, maar het is geen absolute voorwaarde dat je als luchtgitarist ook echt een instrument bespeelt. Waar het vooral om draait, is dat je in staat bent je passie over te brengen op je publiek.”

Het geheim van de smid: ,,Doordat je geen indicatie op de hals hebt, is het oppassen voor valse noten. Naarmate je hoger op je neck komt, bestaat namelijk het gevaar dat je in de problemen raakt omdat de verhoudingen van je denkbeeldige instrument ineens niet meer kloppen. Zodoende is het zaak dat je je luchtgitaar groter maakt dan een gitaar in werkelijkheid is. Maar waar het vooral om draait, is show. Je publiek vermaken. Tegelijk moet het allemaal niet te serieus, zwaarwichtig zijn. De act mag dus best – zeg maar - een vleugje luchtigheid bevatten.”

De luchtgitaar is vooral populair in hardrockkringen, waar zoals de traditie dat wil de fans heftig zwaaiend met hun hoofden en zwiepend met hun haren, wild gebarend hun gitaarhelden imiteren. In Nederland wordt er vaak lacherig over gedaan, maar buiten onze landsgrenzen is dat wel anders. De jaarlijkse wereldkampioenschappen in Finland trekken duizenden mensen vanuit alle uithoeken van de wereld.

Tremolo Theun – het alter ego van Theun de Jong - wil zich nu vooral revancheren voor zijn toch wel matige optreden van vier jaar geleden. Hij werd toen slechts veertiende. Een plek waarover hij destijds misschien zelf wel het meest teleurgesteld was. ,,Je zou misschien verwachten dat vooral Amerikanen goed zijn in deze discipline, maar het zijn de Nederlanders die internationaal toonaangevend zijn.”

Theun heeft overigens wel een verklaring waarom hij vorige keer zo teleurstelde. ,,Ik liet me destijds te veel imponeren door die geweldige ambiance.” Maar ook werd hij de dupe van een fanatieke douanebeambte. ,,Bij de Finse douane begreep men er destijds helemaal niets van dat mijn gitaarkoffer leeg was. Eén douanier heeft toentertijd die koffer minutieus onderzocht. Dat leverde een paar uur vertraging op. Voor de zekerheid heb ik daarom nu wat optredens op mijn laptop gezet. Zodat ik bij elke grenscontrole in ieder geval kan laten zien wat mijn beroep is. En voor alle zekerheid laat ik deze keer mijn gitaarkoffer maar thuis. Ik stuur ‘m wel na. Via de airmail…”

Terug naar schema
 

D.I.O.

…..oftewel Daddy’s In October, of liever gezegd: een fusie tussen jong en oud Niet om te bewijzen maar om te bevestigen wat we al wisten, is dat muziek niet aan leeftijd is gebonden en zeker niet aan alle andere vooroordelen. Daarom weer een speciaal projectje van de heren Daddy’s Day Off nu samen met Born In October Papa Brian op bas. Papa Tino op gitaar. Papa Frits op gitaar. FirstBorn Bob op zang FirstBorn Arjen op drums

 

 

Terug naar schema
 

  Vintage is een coverband die popmuziek maakt uit alle decennia. Plezier staat bij de band voorop; zowel voor het publiek als voor de bandleden zelf. Door het aanstekelijke enthousiasme van de bandleden weet Vintage van elk partijtje een feest te maken. Het repertoire van Vintage bestaat uit muziek die de tand des tijds kan of al heeft doorstaan. Door het scala aan muziekstijlen is Vintage een
band die geschikt is voor elke gelegenheid. Jubileum, personeelsfeest, recepties, noem maar op. Muziek voor polonaises zul je bij ons echter niet aantreffen, maar wel lekkere rock, soul, blues en vooral popmuziek!

Terug naar schema
 

Kevin Stunnenberg
Singer/Songwriter Kevin Stunnenberg behoort tot de nieuwe jonge lichting die zich niet vastlegt op doel, maar zijn talenten verdeelt over meerdere interesses. De charismatische zanger/gitarist maakte landelijk furore in het jonge honden-trio The Tommycats en formeerde en passant het powertrio Birth of Joy Samen met drummer Bob Hogeneslt en GertJan teistert hij met BOJ zijn stembanden alsof zijn leven er van af hangt met superstrakke rock die zwaar
leunt op de Detroit-sound van MC5 en de toegankelijke pop van The Doors. Solo varieert Kevin een groot aantal eigen composities met fraaie bewerkingen van zijn grote helden. Wanneer hij niet op het podium staat, componeert hij nieuwe nummers en studeert aan de Herman Brood Academie.
 
 

Terug naar schema
 

  Dark Roasted Chicken Skin is een Band uit Enschede en bestaat sinds december 2005 en speelt muziek die zich het beste laat omschrijven als een mix tussen blues, rock 'n roll, pop, country, folk, rock met een sjuutje van rhythm & blues.Al vanaf de eerste repetitie maakt het trio muziek alsof het vanzelf gaat. De stijl is breed, van acht tot tachtig, country, rock 'n roll, folk, maar desalniettemin zit er een duidelijke lijn in de muziek. Dat heeft vooral te maken met de eigenzinnige en toegankelijke manier waarop deze muziek wordt gespeeld en de ongebruikelijke, unieke bezetting van de band. Dark Roasted Chicken Skin heeft inmiddels twee CDs gemaakt
 

Terug naar schema
 

Lickety Split
....is een all-girl band met ballen, die pop en rock combineert met akoestische nummers. De invloeden van de band komen uit verschillende hoeken. Van singer-songwriters als John Mayer en KT Tunstall, via de pop van The Kooks en Paulo Nutini tot de stevigere sound van Pink, Anouk, Lenny Kravitz, Janis Joplin en The Foo Fighters.
 
 
Vier jaar geleden begint het verhaal als Liloe (18) en Bernice (18) elkaar in Enschede tegenkomen. Er is meteen chemie en er ontstaat een akoestisch duo. Akoestische gitaren worden al snel ingeruild voor elektrische, Bernice ontpopt zich tot een rockende leadzangeres en Liloe vult het geheel aan met backingvocals. Rustige ballads worden vervangen door stevige popsongs. Een drummer en een bassist voegen zich bij het duo. Lickety Split is een feit.

Lickety Split heeft een vliegende start. Door het winnen van de speciale anti-aids competitie ‘Virus Free Generation’ van de Kunstbende (december ’06) speelt de band in downtown Praag. Al snel wordt de band opgepikt door regionale kranten en radio en er worden diverse festivals aangedaan. Na veel spelen verovert Lickety Split een derde plaats bij Kunstbende 2007.
3voor12-Overijssel weet het prachtig te verwoorden:
‘De muziek en de uitstraling zijn goed, de energie die van het podium spat is overweldigend. Achter mij roepen wat mannen: ‘Yeah, een vrouwenband met ballen!’’

Na wat veranderingen is de band zoals het moet zijn: Dayenne(20), een mede-popacademie-studente van Liloe, voegt zich bij de band, alsmede bassiste. Na wat zoeken, heeft Claudia(20) de plek ingenomen als drumchick.
Lickety Split is compleet. Een rockende sensatie in ontwikkeling.
www.myspace.com/licketysplit.nl
www.hyves.nl/licketysplit

Terug naar schema
 

  Fingers On Fire (of afgekort F.O.F.)
.....is een funk rock band uit Almelo, Overijssel.
De band´s invloeden zijn o.a. Red Hot Chili Peppers, U2, Philip Sayce, 30 Seconds To Mars, Bon Jovi, The Eagles, Lenny Kravitz, Snow Patrol, Jimi Hendrix. Maar de sound van de band is het best te vergelijken met de albums van de Red Hot Chili Peppers van de laatste 10 jaar.
De 5 studenten uit Almelo en Tubbergen,

zijn in 2007 samen muziek gaan maken. Terwijl ze eerst covers van the Red Hot Chili Peppers en andere bands speelden, begonnen ze hun eigen songs te schrijven met Djavan De Oliveira Soares die het voortouw nam met hun eigen portfolio. Ze schreven lekker in het gehoor liggende funk rock songs zoals "Wonderful World" , "Realized" en "Things that have Happened". F.O.F. heeft meegedaan in een aantal band wedstrijden en treedt op in de eigen omgeving.

Terug naar schema
   

Maaike Vos ,begin 2009 hoort zij haar stem in een oefenruimte,das toch wat anders dan thuis of op een feestje.
Proeft de sfeer van een try-out bij Nix-Bluesclub ,en een accoustisch optreden tijdens de afterparty van Zoutpop
Speelt voor het eerst met live-band tijdens het “Droomfestival” Mystiek theater,en ervaart een sessie bij de Cactus in Hengelo als heel erg gaaf.
Tussentijds als deelnemer aktief bij SBS 6 POPSTARS.
Als zangeres bij Theater - obers draagt zij haar steentje bij, oa op de Oude Markt tijdens de donderdagavondevenementen.
Inmiddels is zij begonnen aan een theater/zang opleiding, een voortraject naar het conservatorium.
Naar Nobo’s Session komt Maaike met ; Henri Wilmink - bass, Arjan Wilmink - drums, Janneke Goris - vocalen, Sjoerd Schuitemaker – keyboard, ”Ike – op - gitaar”, eventueel aangevuld met saxofoon, en een gitarist - zanger. Voor dit optreden zal een keus worden gemaakt uit nummers van oa. Tina Turner, Shania Twain, Alexandra Burke, Bette Midler, e.a..
 

Terug naar schema